top of page
Hjärt och lungräddnings kurs

Hjärt och lungräddningkurser

Image by Martin Splitt

Hjärt-lungräddnings kurser

Hjärt-lungräddning (HLR) är en viktig livräddande teknik som kan användas för att rädda liv vid hjärtstopp. Vid ett hjärtstopp är det avgörande att agera snabbt och korrekt för att öka chansen till överlevnad. På den här sidan kommer vi att tala om vad HLR är, varför det är så viktigt och hur du kan få utbildning i HLR.

 

Vad är hjärt-lungräddning (HLR)?

HLR är en livräddande teknik som används vid hjärtstopp. Vid ett hjärtstopp stannar hjärtat att slå, och personen slutar att andas. HLR innebär att du utför extern hjärtmassage och andningshjälp för att hålla personens hjärta och lungor fungerande tills professionell hjälp kan anlända.

 

Varför är hjärt-lungräddning (HLR) så viktigt?

HLR är en viktig teknik som kan öka chansen till överlevnad vid hjärtstopp. Om HLR utförs snabbt och korrekt kan det hjälpa till att hålla personens hjärta och lungor fungerande tills professionell hjälp kan anlända. Ju tidigare HLR påbörjas, desto större är chansen till överlevnad.

HLR är också viktigt eftersom det kan hjälpa till att minska risken för hjärnskador och andra allvarliga komplikationer vid hjärtstopp. Genom att utbilda dig i HLR kan du vara redo att agera snabbt och korrekt i en nödsituation och rädda liv.

 

Utbildning i hjärt-lungräddning (HLR)

Det är viktigt att ha kunskap om HLR för att vara beredd på en nödsituation. Utbildning i HLR är tillgänglig för alla, och det är enkelt och snabbt att lära sig tekniken, kontakta oss idag.

 

Vid HLR-utbildning kommer du att lära dig att utföra extern hjärtmassage och andningshjälp. Du kommer också att lära dig om de olika teknikerna och när de ska användas. Efter avslutad utbildning kommer du att ha en bättre förståelse för hjärt-lungräddning och vara redo att agera i en nödsituation.

 

Sammanfattning

HLR är en viktig livräddande teknik som kan användas vid hjärtstopp. Genom att utföra extern hjärtmassage och andningshjälp kan du hjälpa till att hålla personens hjärta och lungor fungerande tills professionell hjälp kan anlända. HLR är viktigt eftersom det kan öka chansen till överlevnad och minska risken för allKompetensbevis inom hjärt-lungräddning till alla deltagare.

Är ni under 10 personer? Är ni ö
ver 10 personer? Mer en 100 personer? Vi grupperar in er i smågrupper och planerar upp heldagar/flera dagar med kurser så att ni får en hjärt-lungräddningskurs som är väldigt personlig och lärorik så att ni verkligen tar med informationen med er hem.

Vi erbjuder även instruktörsubildningar inom hjärt-lungräddning så att du själv kan hjälpa andra med HLR kurser.  Vi har utbildat flera stycken instruktörer som nu nu håller sina egna kurser.

Vi erbjuder även väldigt bra priser på hjärtstartare och utbildning inom hjärtstartare, så att du har allt du behöver för att vara hjärt-lungräddnings (HLR) säker.

Ingen lokal? Inget problem, vi kan anordna hjärt-lungräddning (HLR) kurser i Lindesberg och Örebro - annars kommer vi till er! Kontakta oss idag så hjälper vi dig att få dem rätta utbildningarna.

Hjärt och lungräddnings kurs
Hjärt och lungräddnings kurs

Utbildningen inkluderar:

Hjärt och lungsutbildning (Grupp och instruktör)
- Att hantera en hjärtstartare
-Att Hanterar en tourniquet
- Luftvägsstopp
- Första hjälpen- Stoppa katastrofblödningar- lägga om sår- Fullt utrustade medicinväskor

Varför ska ni välja oss?

Alltid utbildad och kvalificerad personal
Extraordinär service
Vi är passionerade för det vi gör

Vi Gratis konsultation samtal
Alltid snabb feedback

Du f

Jobb som är prioritet, prioriterar vi!

Hjärt och lungräddnings kurs
ambulanspersonal

Hjärt och lugn-räddning

Grupputbildningar

Instruktörs-utbildning

IBT1.jpg
bottom of page