top of page
Fogning av fasad, byggfog

Fogning

fs joas jonas.jpg

Fogning

Vi utför alla sorter av fogningsuppdrag i hela mellansverige, vi kommer med lång erfarenhet från nyproducerade fastigheter / ROT-objekt till snabba omfogningar hos privatpersoner.

 

Brand & ljudkraven blir bara mer och mer strikta på byggprojekten idag. Vi hjälper dig att klara dem så att ditt projekt blir godkänt. 


Vi utför fogningsarbeten kontinuerligt på:
Fogning / omfogning av fasader
Fogning av badrum

Fogning av fönster

Fogning av kakel / klinkers
Fogning av kök
Fogning av taklister / golvlister

och mycket mer... 

En bra fogning fräschar inte bara upp din bostad och får allting att se nytt ut igen. Den har även praktiska egenskaper som att den bland annat står emot:
väder och vind (fukt/vatten/luft och värme / kyla)
Ljus / smuts
Akustik / ljudtätning
Rörelse i byggnaden 

Vi erbjuder även uppfräschning / omfogning av tråkiga och utnötta befintliga fogningar som till exempel kan uppstå på en fasad.

Då tar vi bort den befintliga fogen på din fasad och och renoverar utseendet på fasaden så att din bostad får en fasadlyftning. 

Fogning av fasad, byggfog
Brandtätning

Brandtätning

Se till också att komplettera din byggnad med våra brandtätningstjänster.

Vi har lång erfarenhet av det vi gör och vi utför det till perfektion. 

Plaströrsförslutare/rörstrypare är ett perfekt exempel på en produkt som är otroligt effektiv för brandtätning
Rörstryparen är  invändigt belagd med expanderande tätningsmassa. Rörstryparen monteras runt röret och fästes i gipsvägg med gipsskruv eller metallexpander
 
Brandfog förhindrar att både brand, gas och rök kryper sig igenom vägg och bjälklags genomföringarna - brandfog kommer också som expanderade tätningsmassa, perfekt för genomföringar där plast/rör kan smälta bort.

Har du frågor och behöver hjälp med brandtätningar genom rörgenomföringar eller brandtätningar genom kabelgenomföringar? Har du frågor om EI 15, EI30, EI60 eller EI 120? Ring oss så hjälper vi dig


Vi hjälper dig gärna med allt från projekteringen och planeringen för ditt projekt till installationen av våra brandtätnings produkter.Komplettera även ditt brandtätningsuppdrag med brandisolering ifrån oss, vi har gedigen kunskap inom isolering.

Fogning / ljudtätning

Vill du minska på ljudet i dina lokaler eller behöver du komplettera dina mötesrum med extra försäkring från ljud som kommer utifrån rummet/lokalen?
Vi på Isolering & Brandteknik har lång erfarenhet från alla typer av ljudtätningsprojekt och hjälper dig gärna med dina problem - genom att använda särskilda ljudtätningsproukter och isolering så kan vi sänka oljudet med flera decibel.

Hör av dig för en gratis konsulttimme så löser vi dina problem

Dokumentation

Vi för egna egenkontroller och dokumentation genom hela processen.

Fogning av lokal

Fogning Örebro
Foga Örebro


 

Anställd som brandtätar
bottom of page