top of page
Arbetare som använder brandtätning

Brandtätning

Brandtätning

Vi är experter på att hjälpa dig att säkerställa att din byggnad eller anläggning uppfyller alla brandkrav och säkerhetsföreskrifter. Genom att utföra brandtätning kan du skydda både dina anställda och din verksamhet från potentiellt förödande skador i händelse av brand.

Vi erbjuder olika typer av brandtätningstjänster för olika typer av byggnader och installationer. Vi kan hjälpa dig med tätning av brandceller, genomföringar och andra brandriskområden. Vi arbetar med olika material och tekniker för att ge dig den bästa brandtätning som möjligt.

Varför brandtätning?

 

Brandtätning är en viktig del av säkerhetsåtgärderna som krävs i en byggnad. Genom att utföra brandtätning kan du skydda mot spridning av eld och rök, vilket kan ge tillräckligt med tid för evakuering och förhindra skador på egendom.

Brandtätning kan också hjälpa till att förebygga brand i första hand genom att täta brandriskområden och minimera risken för brandutbrott. Genom att investera i brandtätning kan du också undvika böter och potentiella rättsliga påföljder som kan uppstå om din byggnad inte uppfyller alla brandkrav och säkerhetsföreskrifter.

 

Våra brandtätningstjänster

 

Vi erbjuder ett brett utbud av brandtätningstjänster för olika typer av byggnader och installationer. Vi kan hjälpa dig att välja rätt material och teknik för att uppnå optimal brandtätningseffektivitet. Vi erbjuder också installation av brandtätning och kan hjälpa dig att få tillgång till olika ekonomiska incitament och subventioner.

 

Brandcellstätning

Brandcellstätning är en viktig del av brandtätning. Genom att tätning av brandceller kan du förebygga spridning av eld och rök från en brandcell till en annan. Vi erbjuder olika typer av brandtätningssystem för brandceller, inklusive brandtätningsskivor och brandskyddsprodukter.

 

Genomföringstätning

Genomföringar är en annan viktig brandriskområde som kräver tätning för att förhindra spridning av eld och rök. Vi kan hjälpa dig att tätning av alla typer av genomföringar, inklusive ventilationskanaler, rör, kablar och andra ledningar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina brandtätningbehov. Vi kan hjälpa dig att utforma en brandtätninglösning som passar dina specifika behov och säkerställer att din byggnad eller anläggning uppfyller

Brandtätning kan rädda liv - Vi är brandtätning certifierade (Firesafe & Protega's certifieringsutbildningar) med erfarenhet ifrån alla typer av teknisk brandtätning och brandisolering vi har lång erfarenhet av brandtätning.

Brandtätning i örebro på korsnäs
fs%20joas%20jonas_edited.jpg

Brandtätning

Se till också att komplettera din brandfog med dem praktiska tillbehören som finns på marknaden idag.

Plaströrsförslutare/rörstrypare är ett perfekt exempel på en produkt som är otroligt effektiv för brandtätning
Rörstryparen är  invändigt belagd med expanderande tätningsmassa. Rörstryparen monteras runt röret och fästes i gipsvägg med gipsskruv eller metallexpander
 
Har du frågor och behöver hjälp med brandtätningar genom rörgenomföringar eller brandtätningar genom kabelgenomföringar? Har du frågor om EI 15, EI30, EI60 eller EI 120? Ring oss så hjälper vi dig


Vi hjälper dig gärna med allt från projekteringen och planeringen för ditt projekt till installationen av våra brandtätnings produkter.Komplettera även ditt brandtätningsuppdrag med brandisolering ifrån oss, vi har gedigen kunskap inom isolering.

Fogning / ljudtätning

Vill du minska på ljudet i dina lokaler eller behöver du komplettera dina mötesrum med extra försäkring ifrån ljud som kommer utifrån rummet/lokalen?
Vi på Isolering & Brandteknik har lång erfarenhet ifrån alla typer av ljudtätnings projekt och hjälper dig gärna med dina problem - genom att använda särskilda ljudtätningsproukter och isolering så kan vi sänka oljudet med flera decibel.

Hör av dig för en gratis konsulttimme så löser vi dina problem

Dokumentation

Vi för egna egenkontroller och dokumentation genom hela processen.

nozzle from which the silicone sealant flows, sealing the gap between the window sill and
brandman

Brandtätning

Brandskiva

Brandskyddsfärger

Fog och spackel

Stålkonstruktioner

Plaströrsförslutare

the one.jpg

Brandtätning Örebro
Brandtäta Örebro


 

Anställd som brandtätar
bottom of page